viernes, 20 de mayo de 2011

MÀRIUS, PERÒ QUÈ HAS FET? Arrel de la columna publicada per Màrius Serra a La Vanguàrdia el 20 de maig del 2011

(L'ARTICLE DE MÀRIUS SERRA AQUÍ)

A la teva pàgina web dius que “Per Sant Jordi firmaràs tot el que se’t posi sota el nas”, suposo que no t’has trobat amb cap formulari d’acomiadament laboral. Per què has escrit tot això tu que en general ho feies bé i que has escrit Verbalia 2.0 que així, d’entrada, ja és sant de la meva devoció? Potser és que has descobert que té més força pública i ressó el convertir-se en “trend topic” que el dedicar-se diàriament o setmanalment a omplir ratllets i ratlles sobre assumptes tant o més enigmàtics que els teus enigmes verbals. A dos dies de les eleccions municipals, fer sàtira del poble (amb la de polítics que es poden satiritzar!) ha estat un cop molt baix.

2 comentarios:

El missatger dijo...

Un dels grans beneficis que està portant aquesta manifestació de ciutadania és que està revelant la veritat sobre moltes persones. S’està produint una ruptura en la concepció de què és la societat com no es produïa des dels anys seixanta, clar que en aquest cas la raó del trencament no és generacional sinó l’elecció d’una sensibilitat o d’una altra, d’una realitat o d’una altra, d’una manera de ser en definitiva.

I les pàgines d’opinió (no les de Cultura, afortunadament) de cert diari estan quedant retratades. Com a mínim a partir d’ara tots sabrem a que atenir-nos.
Estan demostrant que prefereixen que tot segueixi igual per poder continuar escrivint articles nous articles on diguin que els polítics els hi fan venir ganes de perbocar. Això sí, es neguen als canvis autèntics. Construeixen els discursos que després justificarà la situació actual.

Com es pot fer mofa d’un moviment que es presenta com Democràcia real ja?
Disculpes per l’extensió. I felicitats per reaccionar d’aquesta manera. Lo llaman pensamiento crítico y no lo es.

hiperboreana Ingrid dijo...

gràcies, missatger, pel teu missatge. Hi estic molt d'acord. Per l'extensió no cal patir. seguim! salut!