jueves, 22 de noviembre de 2012

IMATGES PRE-MINIPUT 2012 (1 de desembre del 2012 al CCCB)

LA CARETA DEL MINIPUT: Què passaria si a la televisió es fes un debat electoral de veritat? (o com resumir l'estat de la televisió actual en 30 segons)



ALGUNES IMATGES d'alguns programes que passarem al MINIPUT 2012:


martes, 20 de noviembre de 2012

PILOTS SELECCIONATS PEL MINIPUT 2012

Una comissió formada per membres de les 9 institucions que co-organitzen el MINIPUT (UPF, UAB, UdL, URV, URL, UOC, TVC, TVE, XTVL) ha resolt que dels 23 projectes que es van presentar a la secció de PILOTS del MINIPUT 2012 es projectin els següents programes (la sessió tindrà lloc de 21:15h a 22:00h i serà l'últim bloc de la programació del MINIPUT 2012):
PEDRA, PAPER, TISORA (Zurdos TV, Barret Films, 15’, magazín online)
Collage audiovisual de l’actualitat valenciana basat en la participació ciutadana. És un programa que té com a objectiu oferir informació de tots els esdeveniments que tenen lloc a la ciutat de València i la seva àrea metropolitana; a la vegada és una plataforma de periodisme ciutadà. El programa vol aglutinar els diferents punts de vista dels ciutadans per proporcionar una font d’informació alternativa i directa i diferent als mitjans convencionals; vol crear una xarxa d’informació retroactiva sense filtres, des del ciutadà i per a la societat. Per aconseguir-ho, el programa es crea a partir dels propis vídeos que envien els internautes que hi vulguin col·Laborar.




10 DRAMÀTICS (Piscolab Films, 55’, documental i ficció teatral)
Sèrie de ficció teatral a cavall entre dues arts, l’audiovisual i el teatral. Cada episodi el protagonitzarà un jove dramaturg, dins el qual podrem descobrir i conèixer una de les seves obres, escrita expressament per a l’ocasió. Aquestes peces creades potenciaran el fet intrínsec audiovisual pel qual són concebudes. Es tracta d’un procés creatiu a la recerca d’una forma poètica visual innovadora que durà a la pantalla l’essència d’una peça teatral dins el mitjà audiovisual. Els episodis consten d’una entrevista prèvia amb el dramaturg i de l’obra de teatre en qüestió. En l’episodi pilot es podrà veure Búfals de Pau Miró.



LES NOSTRES VIDES DIBUIXADES (GROC, 7’, sèrie d’animació autobiogràfica)
Les nostres vides dibuixades és una sèrie d'animació tradicional de caràcter autobiogràfic que consta de tretze capítols. Es pot veure com un aplec de moments quotidians intrascendents que, en conjunt, conformen un petit univers tan íntim com esbojarrat. Combinant tècniques pròpies del cinema documental amb animació minimalista, el resultat  és estrany i proper alhora. Trossos de vida capturats en seqüències curtes i en temps real, sense seguir cap estructura narrativa, com records que arriben sense avisar.

+ INFORMACIÓ A www.miniput.cat
Us recordem que la inscripció és gratuïta i pot fer-se online!
El MINIPUT tindrà lloc el dissabte 1 de desembre al CCCB de 10:00 a 22:00h