viernes, 12 de marzo de 2010

WHEN YOU'RE STRANGE



trailer de WHEN YOU'RE STRANGE: a film about The Doors, TOM DICILLO, narrat per Johnny Deep, 2009

miércoles, 10 de marzo de 2010

noche del 8 de marzo

la noche del 8 de marzo hice dos videos de imágenes que había grabado con el móbil.



Homenaje a Mark Linkous (Sparklehorse), que se pegó un tiro el 6 de marzo. Esto son imágenes de la nevada del 8 de marzo en Barcelona, desde mi casa. El video está a BAJÍSIMA RESOLUCIÓN! no sé por qué sólo pasando a MPEG-4 se podía exportar toda la secuencia. En fin, no hay función otra que la de retratar los momentos (también de las cosas), y cómo el espacio vive y se vive.



Este video lo hice la misma noche que el de Sparklehorse, y también está en BAJA RESOLUCIÓN, a pesar de que ambos están grabados con cámara de móbil (también de baja resolución, je). Se llama ONLY YESTERDAY y muestra lo que veía un día desde el Balcón de la calle Magallanes hace un par de años y después algo que me gusta que son los cables, pero más que los cables: los postes, me parecen criaturas casi arqueológicas. En el anterior video se veía mi balcón de ahor. Ambos videos, pues, son "balcónicos".

duelo de titanes 2

Clica en la imagen para leer

A través de Marcos Ortega descubrí este salpicadero de ironía: http://www.dosisdiarias.com/

martes, 9 de marzo de 2010

duelo de titanes

FERNANDO ARRABAL VS. JESÚS QUINTERO

eros i infància




allà va un experiment extrany, un videoclip de SPARKLEHORSE, amb lletres de TOM WAITS i imatges dels QUAI BROTHERS que fan una interpretació erotitzada de la Caputxeta de Perrault.

lunes, 8 de marzo de 2010

copos


From Quinyoa, "En Barcelona caen copitos de nieve"

"Mesías, ven finalmente"
Adam Zagajewski, Antenas, p. 18

Sparklehorse i la neu


RIP

Neva a Barcelona. I ara em venen al cap aquelles paraules de Ferrater: “que lent el món, que lent el món”. I no necessàriament “que lenta la pena de les hores que se’n van de pressa”. El món entra en suspens. Neva. Blanca gravetat que desvirtua els 9,8 metres per segon. Ni metres ni segons. Neva. I és un vertigen estancat. Neva. Ford i els seus astres dubten, la carretera es buida, el quitrà també s’atura, el blanc s’imposa, alguna sirena, perquè per això no estem preparats, sempre hi ha alguna àvia que cau o algun sistema que es col·lapsa. El cor es glaça. En una segona infància de la mirada em suspenc. Quina alegria tan callada. A glops em bec la falta i l’excés, a glops l’acció recurrent, a glops la mudesa de l’aire, a glops aquest silenci que el llamp sobtat torna estrident, a glops el treball, a glops algun riure d’algun nen que de lluny se sent, a glops la mateixa infància que creu haver trobat de nou el seu moment, a glops l’home del temps, la televisió sense antena on fa temps que neva, a glops el menjar de la reserva (ja quasi no queda res), a glops les últimes hores de llum, aviat es farà fosc, i de la neu només en quedarà “un fràgil pont suspès”. Neva. Feia anys que ho esperava i ara sí que sí, que neva i la ciutat es cobreix d’una segona pell. Un cop sentida la meravella, i els nens que criden “visca la neu!”, poc després, ja no queda res. A quilòmetres de distància, Mark Linkous (Sparklehorse), es fot un tret.