sábado, 2 de febrero de 2013

OFERTA DE FEINA, SALA DE CINEMA, GIRONA




  • Ens que convoca: Cinema Truffaut-Col·lectiu de Crítics de Cinema de Girona

  • Perfil professional: Assistent de sala, taquilla, logística bàsica i dinamitzador de xarxes socials

  • Horari:15 hores setmanals (divendres, dissabte, diumenge)

  • Sou: segons conveni
  • Lloc: Cinema Truffaut (Carrer Portal Nou, 7  17001 Girona)

  • Data d’inserció laboral: A partir del 15 de febrer del 2013 

  • Aptituds que es valoraran: No cal experiència prèvia en sales de cinema, però es valoraran coneixements en xarxes socials, capacitat de comunicació, responsabilitat professional, coneixements bàsics de cinema.

  • Què cal fer per presentar-se?Envia el teu CV i una breu carta de motivació als següents emails:  fvil@hotmail.com /  guillem@cinematruffaut.com

  • Dia i hora de la pre-selecció: d’entre les propostes rebudes es farà una pre-selecció que passarà a la modalitat de l’entrevista personalitzada al Cinema Truffaut que tindrà lloc del 10 al 15 de febrer, dia i hora per confirmar. 

viernes, 1 de febrero de 2013

HILOMENTAL: SESIONES VIDEOLÓGICAS (aquest dilluns)



LUCAS QUEJIDO y JAVIER CALVO en una sesión en torno al LENGUAJE.
4 de febrero del 2013 en el ANTIC TEATRE.


"Una forma de digerir, ordenar e interpretar el superávit audiovisual que nos rodea"

"De idioglosia, del proto-idioma divino y del proto-indoeuropeo, de criptofasia, de traducción y divinidad y de muchas cosas más, relacionadas con el lenguaje,nos hablarán el 4 de febrero Javier Calvo y Lucas Quejido."
http://hilomentalsesionesvideologicas.blogspot.com.es/

jueves, 31 de enero de 2013

ELS PAPERS DE BÁRCENAS


QUE DIMITEIXIN TOTS! 
Aquí s'ha obert una petició pública de dimissió avui mateix!

lunes, 28 de enero de 2013

MAD MEN I L'ERROR DIGITAL

CLICAR A SOBRE PER AMPLIAR LES FOTOS:

Mad Men segons David Lynch I

Mad Men segons David Lynch II

Mad Men i l'ull del Big Brother

Mad Men: la trinxera del fracàs

Mad Men: una nova candidata

Mad Men: Benvinguda al píxel, estàs contractada!

Mad Men: Els rellotges tous de Dalí són un preàmbul


Mad Men: amb classe

domingo, 27 de enero de 2013

ADAM CURTIS VS. MASSIVE ATTACK


El Festival Internacional de Manchester ha publicat una autèntica bomba d'actuació: el documentalista Adam Curtis vs. el mític grup de música Massive Attack, tots exponents del remix i l'aplicació de les eines electròniques per a elaborar les seves creacions. Col·laboraran per l'ocasió amb la companyia de teatre Punchdrunk, amb qui Curtis ja va participar en el festival amb l'espectacle IT FELT LIKE A KISS (amb audiovisuals d'Adam Curtis i orquestrat en directe pel Kronos Quartet amb arranjaments de Damon Albarn). La notícia ve del propi festival, sense més informació que la que apareix en aquesta cartela inicial. La web Clubbing Spain, que desconeixia fins ara, afegeixen el següent: 

"Desde que Massive Attack publicó Mezzanine en 1998, el grupo de Bristol, hoy dúo, ha venido ofreciendo una óptica del mundo un tanto distópica: el mundo se va al infierno. Por su parte, el documentalista Adam Curtis, ha estado haciendo lo mismo en el terreno visual con sus obras The Power Of Nightmares y All Watched Over By Machines Of Loving Grace. Ahora se comprende mejor su reunión, ya que los dos se van a juntar con motivo del Manchester International Festival. Allí, junto a la compañía de teatro Punchdrunk, van a desarrollar una serie de actuaciones  durante ocho días. Por ahora, el silencio es absoluto, y solo sabemos que "será un musical sobre el poder de la ilusión y la ilusión del poder", Del Naja, de losMassive, ha sido un poco más claro: "será una alucinación colectiva". En total ocho actuaciones desde el 4 de julio hasta el 13 en pleno centro de Manchester."

Caldrà esperar algunes setmanes per obtenir-ne més informació. Les ganes són enormes. De moment continuaré amb la tesis doctoral dedicada a aquest senyor (Adam Curtis) i la televisió found footage. 

ARNAU PUIG: l'incansable autodidacta, l'escrutador permanent




ARNAU PUIG. PENSAR LA IMAGEN

Recomanar
14.12.2012 - 10.02.2013
Esta exposición, comisariada por Sílvia Muñoz d’Imbert, rinde homenaje a la figura del filósofo, sociólogo y crítico de arte Arnau Puig (Barcelona, 1926), conocido ampliamente como fundador, ideólogo y promotor de las publicaciones de posguerra Algol (1946) y Dau al Set (1948).
***********************************************************************************
Són interessants, sobretot, les seves declaracions en el vídeo de l'exposició. És un personatge admirable. Deixo un article sobre DAU AL SET a la Revista de Letras

OCTAVI COMERON R.I.P.


http://octavicomeron.net/
http://lafabricatransparent.blogspot.com.es/
http://academycommons.net/
.................................................