martes, 11 de junio de 2013

28 de JUNY #BCNmp7 AVANTGUARDES DELS 70's A LA PENÍNSULA


Toti Soler presentarà una selecció del seu millor repertori amb “Guitarra Catalana” i dos dels membres de MÀQUINA!, Emili Baleriola i Jordi Batiste, recuperaran els temes d’aquesta mítica banda dels anys 70.

PROGRAMA (AQUÍ l'esdeveniment del Facebook)

21h: Conversa entre Àlex Gómez-Font, programador, i Karles Torra, periodista
22h: Toti Soler amb la col·laboració d’Arnau Figueres
23h: Get to Màquina! (Emili Baleriola i Jordi Batiste) amb la col·llaboració d’Asimètric

La nostra història està plena de fenòmens musicals que per diferents circumstàncies no han estat suficientment tractats. En aquest aspecte, mereix una atenció especial l’escletxa que va obrir el sorgiment del rock progressiu a finals de la dècada dels seixanta i primers setanta a Barcelona, erigint-se com l’avantguarda d’una nova manera de fer música que partia del rock, la psicodèlia i el moviment hippie. En un Estat que vivia sota una ferma dictadura, aquesta alenada d’aire fresc va situar a una nova generació de músics com a referent a tota la Península.

Aquesta tercera sessió del BCNmp7’13 recupera aquests moviments històrics i en destaca la seva vigència i relleu actual. Comptarem amb el debat entre Karles Torra i Àlex Gómez-Font; amb l’actuació de Toti Soler presentant ‘Guitarra Catalana’, amb la col·laboració d'Arnau Figueres; i amb l’actuació de Get to Màquina!, una recuperació del repertori de Màquina! amb alguns dels seus membres –Emili Baleriola i Jordi Batiste-, amb la col·llaboració d’Asimètric.

Lloc: Teatre CCCB
Preu entrada: 7 € / Reduït: 5 €
Entrada gratuïta per als Amics del CCCB, menors de 16 anys i aturats.

+info: http://www.cccb.org/ca/musica_i_art_escenic-bcnmp7_el_rock_progressiu_dels_70_a_la_pennsula-43425

Twitter: @CCCBmusica #BCNmp7


No hay comentarios: