viernes, 20 de junio de 2014

CAPÍTOL "SOY CÁMARA" / "PIONERES DEL CINEMA: AL MARGE DE LA INDÚSTRIA"


SOY CÁMARA. El programa del CCCB (38) // Pioneras del cine: al margen de la industria from CCCB on Vimeo.

El 29 de juny (dissabte 28 de juny a la matinada, 1h) s'emetrà a TVE el capítol del programa de TVE-CCCB "SOY CÁMARA" dedicat a les pioneres del cinema i titulat "PIONERES DEL CINEMA: AL MARGE DE LA INDÚSTRIA" que hem fet amb la Marta Sureda, amb el muntatge de l'Ariadna Cebrian i la producció de la Joana Abrines. El capítol comença per les aportacions tècniques de les pioneres, per passar a les cineastes experimentals i documentals i la seva relació amb l'inconscient femení, amb l'altra cambra pròpia, amb la ruptura respecte el rol tradicional de la dona i, finalment, arribant a la mirada documental.

martes, 17 de junio de 2014

OS MEUS SHORTS


OS MEUS SHORTS: nou projecte de NICO ROIG, editat per Brabo/Bankrobber+Gandula: 

  • AVANTGUARDA ULTRA-LOCAL
  • "PHILIP TRASH" (Nico Roig)
  • "LA VERSIÓ DE PERE I EL LLOP AMB MESCALINA" (Pacosan)

Cada track tindrà el seu videoclip. Després del concert d'avui a l'Apolo, juntament amb Za!, després d'escoltar aquest fantàstic disc que passa pel western, el minimalisme anglosaxó, el free jazz o el hardcore, només ens queda esperar el "factor audiovisual". 

Si torno a sentir algú de l'administració clamant a favor de la importació d'artistes internacionals....AI! Només ho atribuiré a la suma ignorància, a la pèrfida i reiterativa burocràcia.