viernes, 24 de enero de 2020

El món és de qui el treballa_nou #SoyCámara

Com a cloenda de l’exposició Feminismes! aquest Soy Cámara es planteja algunes de les lluites socials encara no resoltes per una part del feminisme i encara menys per la vasta majoria de la nostra societat: com donar una resposta concreta al tema del reconeixement de les cures i dels treballs reproductius i com oferir una mirada plural i àmplia al tema del control i de l’explotació dels cossos de les dones, on el classisme i el racisme s’imposen com a ideologia de fons. 
Intervencions: Marta Segarra (comissària de Feminismes!), Fina Birulés (filòsofa), les artistes Daniela Ortiz, Mireia Sallarès i Linda Porn (integrants de l’exposició); Norma Falconi i Karina Fullados de Sindillar (Sindicato independiente de las trabajadoras del hogar y del cuidado) i Marta Vergonyós (La Bonne), les tres com a membres de la junta directiva de La Bonne. 
Obres citades: Mireia Sallarès, Carole Roussopoulos, Núria Güell, Virginia García del Pino, Elena Fraj, Tonina Matamalas, Carme Gomila, Ingrid Guardiola e Isabel Coixet. 
Direcció i guió: Ingrid Guardiola 
Muntatge: Víctor Diago 
Durada: 25 min.