martes, 14 de abril de 2015

NOU CAPÍTOL DEL "SOY CÁMARA": LA IMATGE SALVATGE (cap.44)


Soy cámara. El programa del CCCB // La imagen salvaje from CCCB on Vimeo.

Aquest dissabte a La2 (01:30h de la matinada) es podrà veure un nou capítol del SOY CÁMARA dedicat a LA IMATGE SALVATGE, una coproducció de TVE-CCCB.

Programa dirigit per Andrés Hispano i Félix Pérez-Hita i produït per una servidora.

Més informació a la web del CCCB o aquí:

“Soy Cámara” s’endinsa en l’anomenat art Outsider per repensar el que composa l’entorn de l’art i per preguntar-se pel seu equivalent audiovisual. 
La recent fascinació per l’anomenat art Outsider ens porta a preguntar-nos per la possibilitat de que existeixi quelcom semblant en l’àmbit audiovisual. “Soy Cámara s’endinsa en aquest terreny tan difícil de delimitar i que obliga a preguntar-se pels canviants gustos i codis que regeixen el món de l’art. És per això que l’art Outsider, l’art innocent dels que treballen al marge dels estudis i acadèmies, és bo per pensar, per repensar tot el que composa aquest entorn: l’obra, el mercat, la crítica, el públic… El programa compta amb entrevistes a Jordi Costa, que recentment ha dirigit el curs “la imatge salvatge” en el CCCB, i Graciela García, que acaba de publicar el llibre “Arte Outsider. La pulsión creativa al desnudo”, entre d’altres personalitats.
Agraïm la col·laboració de l'Associació Debajo del Sombrero, la Fundació Asproseat i Intermediae Matadero.
Un cop emès per televisió, el programa es podrà veure online al web del CCCB i al de RTVE.