viernes, 1 de abril de 2011

SOIRÉE SURPAS #01

Yränä Sauros i Tapane Rinne al Festival Surpas 2009. Clica la imatge per ampliar-la.
Cartell de la Soirée #01. Clica per ampliar la imatge.

El FESTIVAL SURPAS de cultura lliure i popular que des de fa tres anys s'està celebrant a la localitat fronterera de Portbou a través de l'Associació Cultural OKNO organitzarà a partir del proper 2 d'abril unes trobades de caràcter artístic interdisciplinar a diversos centres d'art i oci barcelonesos a partir d'un micro-format que pretén economitzar el format del festival i donar-li una solució de continuïtat. Es tracta de portar al vell format dels Clubs culturals arriscades propostes culturals que dialoguin amb la política i perfil cultural que el Festival Surpas ha intentat crear en aquests darrers tres anys.


La primera trobada serà aquest dissabte 2 d'abril al local de l'Associació Freedonia (c/Lleialtat 6, del barri del Raval) a les 21.30 h.


Les nits Surpas pretenen mostrar un ampli ventall artístic oferint propostes musicals innovadores, performances i creacions audiovisuals procedents de diverses nacionalitats (Alemanya, Finlàndia, Catalunya, entre d'altres).
Aquesta primera trobada arrancará amb diverses projeccions audiovisuals i instal·lacions sonores. A continuació hi haurà tres propostes musicals de caire ben diferent: el cantaor Pepe Rovira, el compositor electrònic Ilia Mayer i, finalment, l'artista finlandès de performance Yrjänä Sauros que presentarà per primer cop a Barcelona un sorprenent instrument creat per ell mateix: el sauròfon.

Les nits Surpas estan organitzades per l'Associació Cultural OKNO-Festival Surpas amb el recolzament del col.lectiu artístic Kutomo.
Us adjuntem una foto del cartell de la Soirée #01 + una foto de l'actuació de Yrjänä Sauros en el FESTIVAL SURPAS 2009 amb el saxofonista Tapane Rinne.

Moltes gràcies per fer xarxa i per a difondre la informació a tots/es aquells que creieu que hi puguin estar interessats!

salutacions cordials,


Ass. Cultural OKNO
www.festivalsurpas.org

No hay comentarios: